Volle maan en Nieuwe maan

Misschien had je het al in de gaten, maar de volle maan heeft grote invloed op ons. De energie van de maan is erg sterk.

Zo kan het zijn dat jij je in de dagen voor die tijd of zelfs erna je anders voelt, vermoeid of juist vol energie. Slecht kunnen slapen of onrustig zijn. Heel erg actief in gedrag of juist nergens zin in hebben. Snel gehumeurd zijn of juist erg emotioneel. Dit zijn een paar voorbeelden die je kan ervaren tijdens en rond de volle maan.

Ga er maar eens op letten wanneer het bijna volle maan is en jij je anders gedraagt of voelt. Mijn kinderen reageren 5 dagen voor dat de volle maan is al op de energie die daarbij hoort.

Elke volle maan heeft zijn eigen werking. De ene keer is die energie er om alle verstopte gevoelens naar de oppervlakte te brengen zodat de verwerking kan beginnen. De andere keer juist om je manifestaties op een goede manier te begeleiden zodat je een grote sprong maakt.

Elke volle maan brengt ons dan ook iets voor ons leerproces. Hoe meer jij tegenstribbelt hoe langer het gevoel van de mindere kant blijft hangen. Als je sneller accepteert dat dit bij jouw leerproces hoort, des te sneller word het zware gevoel een stuk lichter.

Wil jij graag een volle maan meditatie mee maken? alleen of met vrienden? Houd dan social media van Nayana Coaching in de gaten.


Volle maan 2022: 18 maart, 16 april, 16 mei, 14 juni Super, 13 juli, 12 augustus, 10 september, 9 oktober, 8 november, 8 december

Nieuwe maan 2022: 1 april, 30 april, 30 mei, 29 juni, 28 juli, 27 augustus, 25 september, 25 oktober, 23 november, 23 december

Zo is er ongeveer 2 weken na de Volle maan is er een Nieuwe maan.

Nieuwe maan staat vooral voor het manifesteren van nieuwe dingen. Tijdens deze maan is het de perfecte tijd om wensen neer te zetten. Wat zou jij voor jezelf willen op kort termijn of in de toekomst?

Met nieuwe maan geef ik regelmatig een Nieuwe maan ritueel. Gezamelijk gaan wij in meditatie om je wensen naar bewustzijn te brengen en deze te gaan neerzetten. Dit doen we met allemaal gelijkgestemde. Hoe mooi is het om in contact te komen met mensen die dezelfde interesse hebben. Dit geldt natuurlijk ook voor de Volle maan meditatie.

Wil je meer weten over de volle maan? waar elke volle maan voor staat en wat het kan brengen? Hou dan mij facebook of instagram account in de gaten.