I am traject

Een traject gebaseerd op alle niveaus van het leven en geleefde leven.

Op het moment dat ik bezig ging met mijn persoonlijke ontwikkeling mocht ik naar meerdere verschillende bedrijven om overal een stukje van mee te krijgen. Hier ben ik over na gaan denken. Wat zou het mooi zijn als alles bij 1 persoon kan waarbij jij je veilig en op je gemak voelt en uiteindelijk goedkoper is. En dit is mij gelukt! Ik heb veel van mijn ervaren therapieën en bijeenkomsten in een traject kunnen zetten. 'I am' is een traject op verschillende niveaus waarbij jij levens veranderende stappen neemt.

Vanuit je vorige levens en in de lijn voor jou blijft ballast hangen die  jij in je (energetische) lichaam met je mee draagt. Om het in het hier en nu  opnieuw te doorleven. Je geeft dit mee in jou lijn naar je kinderen, kleinkinderen net zolang totdat er iemand is die dit doorbreekt of anders gezegd gaat verwerken. Op het moment dat jij hier mee aan de slag gaat stop dit bij jou.

Vanuit de zwangerschap bij je moeder, de geboorte, kinderjaren en daarna doet iedereen trauma's op. Jij vergeet deze gebeurtenissen, maar je lichaam niet. Deze trauma's kunnen doormiddel van een geweldige therapie die BRTT heet worden verwerkt en los gelaten door je lichaam. Wist je dat deze trauma's  behoorlijke lichamelijke klachten kunnen geven als jij het blijft negeren?

In het Nu gaan we kijken wat jij op energetisch gebied, geestelijk vlak enlichamelijk vlak nodig hebt qua heling of vitamines. Tekorten aan vitamines  kunnen ook hele gevarieerde klachten geven. Iets waar jij misschien minder snelaan denkt zoals depressie, chronische vermoeidheid, buikpijn, hoofdpijn en nog veel meer. Natuurlijk gaan deze klachten qua te korten ook in combinatie met de eerder genoemde factoren. Dit is ook een van de redenen dat het Orthomoleculair stuk ook wordt mee genomen.

Dit alles bij elkaar zorgt er voor dat jij in de toekomst een stuk lekkerder in je vel zit. En je lichaam doet dit helemaal zelf.

Wat er eventueel in dit traject kan worden ingezet:

1 Meditatie

2 Body Remembers Trauma Therapie (kan op een andere locatie worden gedaanivm verbouwing)

3 Breathwork

4 Healing

5 Orthomoleculair dieet/advies

6 Coaching

7 Edelstenen

8 Creatieve opdrachten

9 Opstellingen

Dit is een traject op maat en zal daarom er bij iedereen weer anders uitzien en worden ingevuld.

 

 

I am Silver    17 uren begeleiding

I am Bronze    34 uren begeleiding

I am Gold    51 uren begeleiding