Uncategorized

Healing

Wat is een healing?

Een healing is een behandeling in je energie/auraveld ook wel chakra’s genoemd. Tijdens een healing voel ik waar er blokkades zitten in jouw lijf. Via mijn energie zorg ik voor beweging in jouw energieveld zodat je lichaam weer beter kan stromen.

Is een healing perse nodig?

Nee, een healing is niet perse nodig, maar het kan wel erg fijn zijn. Er zijn mensen die dit als zeer fijn ervaren puur door even een momentje voor zichzelf te hebben tijdens een healing. Een momentje in volledige rust zonder dat er van alles door je hoofd gaat.

Als jij blokkades hebt en deze steeds groter worden in jouw lijf kan het zijn dat jij hier fysiek en geestelijk de ongemakken van kan voelen. Een opgejaagd gevoel, onrust, heftige emoties, erg gesloten zijn, down voelen zijn enkele dingen die je geestelijk kan waarnemen. Daarnaast is er ook een stuk op fysiek gebied. Last van je rug, buikpijn, hoofdpijn, pijn in de armen, last van de knieen. Dit zijn slechts enkele punten waar jij hinder van kan ervaren als je blokkades in je lijf hebt.

Wat houd een healing bij Nayana Coaching in?

Je krijgt van mij een healing. Tijdens de healing gebruik ik edelstenen als ik voel dat dit nodig is. De edelstenen zorgen voor extra ondersteuning. De blokkades die ik waarneem of de boodschappen die jij hier van mag meenemen worden naderhand met je gedeeld. De duur van deze behandeling met nabespreking is circa 45 min – 60 min. en kost €25,-

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.