Teambuilding Journey

Ben je een nieuw team? samengevoegd? of al jaren in dezelfde setting. Voor iedereen is deze teambuilding journey een mooie stap richting meer jezelf zijn! Of dit nu op de werkvloer is, sportteam, een grote vriendengroep. Met welke reden je dan ook deze teambuilding journey wil gaan volgen we doen het op een ontspannende en leuke manier, iedereen is welkom!

Dit is niet in traditionele vorm. We gaan geen samenwerkings spelletjes doen of juist het punt zichtbaar pakken waar iedereen of vele tegenaan lopen. Vaak geeft dit al direct een negatieve sfeer en krijgen mensen het gevoel dat ze ‘beschuldigd’ worden met als effect dat het vaak averechts werkt. Het punt waar iedereen tegenaan loopt word wel op onbewust niveau meegenomen.

De training bestaat uit positiviteit en hier worden geen ”stickers” op geplakt. Deze journey is er op gericht om samen verbinding aan te gaan. Zo zonder oordeel wil ik de deelnemers laten ervaren hoe je zelf controle krijgt over wat er wordt gezegd en hoe je dit zelf ervaart.

Vaak gaat het in teams niet zoals gewenst omdat ze de verbinding met zichzelf aan het verliezen zijn of al verloren hebben. Bijvoorbeeld meningen van anderen overnemen. Pleasegedrag laten zien. Praten over een ander. Dit kan als resultaat hebben dat het plezier in het werk, sport of ander veld verdwijnt en daardoor de inzet minder wordt. De stress voor die persoon of personen juist oploopt en nog verder verwijdert raakt van zichzelf en misschien wel van andere om zich heen. En het kan een gevolg hebben van fysieke en mentale klachten waardoor je in het werkveld een hogere ziekteverzuim kan zien. Tegenwoordig is het dagelijkse leven druk, gehaast en gevlieg. Hier mag verandering in komen voor iedereen. Hoe dichter je bij jezelf staat hoe ontspannender je bent. En als je meer bij jezelf kan blijven ben je ook gelukkiger. Dit heeft zo weer zijn positieve effect op je werk, sport of andere activiteiten die je onderneemt. Kort gezegd: Ontspannen en gelukkige mensen, lagere ziekteverzuim!

Hoe gaat het in zijn werk:

Ik werk met een los schema. Dit houdt in dat ik in grote lijnen op papier heb wat wij gaan doen, maar op de dag zelf voel ik intuitief in op wat er zich aandiend en waar er als eerste aan mag worden gewerkt. Op een ontspannen en leuke manier wil ik de deelnemers meenemen in deze Journey.

De journey bestaat uit creatieve opdrachten, ontspanningsoefeningen en positiviteit!

Lengte van deze training is 5 bijeenkomsten van 2 uren, maar dit kan op maat worden gemaakt als dit nodig is. Wil je de teambuilding journey en daarnaast losse coaching is dit allemaal mogelijk.

Voor meer informatie of maatwerk stuur je een bericht naar info@nayanacoaching.nl