Nayana


Ik zou mij als allereerst even voorstellen. Mijn naam is Rianne en ik ben moeder van vier hooggevoelige kinderen waarvan twee met een sterke wil/Strong-Willed.

Een hele pittige en uitdagende combinatie. Wat mij voor veel uitdagingen heeft gezet. Ik weet hoe het voelt om met je handen in het haar te zitten als ouder. Niet wetend hoe of wat je nog kan doen om je kind uit die ene bui te krijgen. Te zorgen dat ze zich prettig voelen, rust in hun hoofd ervaren, minder conflicten, minder frustraties hebben, maar vooral ook gelukkig zijn.

Dit is één van de redenen waarom ik mij ben gaan omscholen. Hoogbegaafde en hooggevoelige kinderen verdienen het namelijk ook om zich gezien en gehoord te voelen, zonder dat er op hun een stempel op wordt geplakt. Ook de ouders verdienen het om te weten dat er meer ouders zijn die het soms even niet meer zien.

Mijn gevoel liet mij weten dat het coachen en begeleiden van kinderen/ouders ook anders kon. Tijdens mijn intuïtieve opleiding begon ik mij steeds meer af te vragen of het niet nog meer vanuit mijn gevoel kon, oftewel volledig vanuit het hart net zoals alle hooggevoelige kinderen leven.

Dit is ook de reden waarom ik nu als energetisch coach verder ben gegaan. De grootste verandering krijg je niet door alleen naar de huidige situatie te kijken, maar naar de oorsprong. Vandaar dat ik nu jong en oud ben gaan coachen/begeleiden.

Het is erg interessant om te zien waar de grootste veranderingen kunnen worden aangebracht. Ik verdiep mij dan regelmatig in methodes om de cliënten zo goed mogelijk te kunnen helpen. Mijn aanbod is daarom ook erg gevarieerd en ik hoop zo veel mogelijk mensen te kunnen begeleiden op de manier die zij prettig vinden.