liefdevol in verbinding

Voel jij de behoefte om meer voor jezelf te gaan doen. Om bewust te kiezen voor jezelf. Je hart te volgen en uit je hoofd te blijven?Om beter naar je intuitie te luisteren en uit je angst te komen.

Tijdens deze 10 weekse reis gaan we op zoek naar jou! Of anders gezegd naar wie jij diep van binnen bent. Je mooie hart, intuïtie, je gevoel kunnen heel sterk zijn. Alleen worden we vaak door de alledaagse dingen er van afgeleid. Het “stemmetje” in je hoofd schreeuwt er dan overheen en geeft vaak aan de gehele andere kant op te willen. En als je heel ver bij jezelf vandaan bent, uit verbinding dan probeert je lichaam op allerlei manieren tekenen te geven dan het tijd is om anders te gaan kijken/leven. Rugpijn, nekpijn, hoofdpijn, haaruitval, eczeem etc allemaal een teken van je lijf dat te lang bent door gegaan op de manier waarop je dat nu doet.

En hoe dichter jij weer bij jezelf komt des te beter leer je luisteren naar je intuïtie, je lijf waar ligt de grens en wat mag anders.

Wat kan je nog meer verwachten. Wij gaan creatief aan de slag om je intuïtie te versterken. Om je hart weer te laten spreken. Wij gaan deuren openen in jezelf waarvan je misschien niet wist dat ze dicht zaten. Oefeningen om meer bij jezelf te komen. En we laten ons leiden door wat er zich aan dient, onze intuïtie! Je krijgt tools aangereikt die je thuis zelf kunt in zetten om weer dichter bij jezelf te komen en te blijven. En dit allemaal onder gelijkgestemden.

Een hele mooie investering voor lang termijn in jezelf

Liefdevol in verbinding €615,-

Aanmelden kan via info@nayanacoaching.nl

Be free with your tempo, be free be freeSurrender your ego – be free, be free to yourself – Queen