Coaching

Voor wie is coaching?

Heel simpel gezegd, voor iedereen!

Bij mij kan je terecht voor persoonlijke ontwikkeling.

Wil je weten wat je kind jou spiegeld? Waar je lichamelijk klachten vandaan komen? Of wat herhalende situaties jou willen vertellen?

Ik ben geen standaard coach. Ik omschrijf mijzelf liever als authentiek. Ik werk intuitief en in de energielaag. Tijdens een coaching sessie stem ik af op jou energie en voel ik waar de onderliggende stukken liggen. Vaak komt dit weg bij achterliggende trauma?s op bewust of onbewust niveau. Je hoofd vergeet gebeurtenissen, maar je lichaam niet. Op deze manier doe ik niet aan symptoombestrijding, maar gaan we naar het daadwerkelijke stuk en halen we omhoog wat er gezien mag en wil worden. En vanuit daar ontstaan er ruimte.

En wist je dat je lichaam ook heel goed kan vertellen waar er iets zit? De meest bekende is  pijnlijke nek en schouders. Het spanningsgebied, maar waar komt die spanning nou weg? Is het van het vele harde werken?! Ik zie dit als trigger en ga verder zoeken. Waar komt het weg dat jij zo hard wil werken? Zit er een afwijzing onder of nog iets anders. En ook daaronder kan nog een laag liggen.

Op deze manier kan ik snel tot de kern komen waardoor je bij het echte stuk komt.

 

Ik zie jou voor wie jij daadwerkelijk in het echt bent