Coaching voor jong en oud

Heb jij het gevoel dat je vastloopt in het leven? En heb je misschien geen idee waarom?

Er knaagt iets aan je alleen je weet het niet te plaatsen. Je voelt je anders en je kan je vinger er niet op leggen.

Je bent emotioneler dan anders of je trekt je juist terug.

Daarnaast ervaar je misschien steeds sterker wordende of grotere lichamelijke klachten. Elke klacht van je lijf wil wat zeggen tegen jou.

Dan kan het zijn dat je lichaam energetisch niet meer goed doorstroomt. Ik ben er voor jou! We gaan samen er voor zorgen dat je lichaam weer kan stromen en jouw blokkade kan worden gevoelt of verwerkt. We gaan opnieuw in verbinding met jezelf! Hoe meer jij in verbinding staat met jezelf des te beter voel jij je eigen grenzen aan. Want in de wereld zoals het nu gaat zijn wij geneigd om te doen wat er word verwacht en daarbij jezelf op de 2e plek te zetten. Jijzelf komt altijd op nr 1.

Als spiritual coach stem ik mij af op jou en gaan we samen kijken waar de klachten of het gevoel vandaan komt. Tijdens het gesprek komen er vaak dingen aan het licht waarvan je niet wist dat het een blokkade kon veroorzaken. Meestal is het zo dat de klachten komen van iets uit je kindertijd of zelfs in de familielijn voor jou. Ben jij als kind wel gezien, gehoord of gewaardeerd? Dit kan grote stukken spelen in het leven later waardoor je een groot gevoel van onderwaardering kan hebben of dat je het gevoel hebt dat niemand jou ziet, maar ook in situaties met je eigen kind kan dit naar boven komen.

Kinderen spiegelen de ouders hun onbewuste stukken in het leven. Hun gedrag laat zien waar jij als ouder nog mee zit. Hoe zie je dit dan? Daar ben ik voor, want je eigen processen zien in het gedrag van je kind kan heel lastig zijn. En weet dat niemand schuldig is aan wat er wordt gespiegeld. Dit weet ik zelf ook maar al te goed. Ook ik heb in deze situatie gezeten waar het leek alsof ik niet meer uit de vicieuze cirkel weg kon. Na het verwerken van mijn onbewuste stukken zag ik mede het gedrag van mijn kinderen veranderen op positieve manier.

Ik wil jou of jullie hier graag bij helpen. We maken het onzichtbare weer zichtbaar.

Je kind is de spiegel van je ziel!

Wat kan je van mij verwachten? Het stukje spiritual zegt het al een beetje. Ik werk volledig op intuïtie. Dit houdt in dat ik op energetisch niveau werk en ik mij aan pas op wat er op dat moment aanwezig en nodig is. Dat kan betekenen dat ik tijdens de coaching invoel op wat er nodig is. Het kan ook zijn dat ik voel dat jij of je kind een healing nodig heeft voor extra ondersteuning of dat er juist wat in gang mag worden gezet. Ik heb een grote liefde voor edelstenen. Deze edelstenen zet ik in als dit gewenst is dan kan het proces op dat moment extra ondersteuning krijgen.