Healing

Wat is een healing?

Een healing is een behandeling in je energie/auraveld. Tijdens een healing voel ik waar er blokkades of verstoringen zitten in jouw lijf. Door op de energielaag te gaan werken komt er een betere balans in je fysieke en emotionele lichaam. Dit kan helpen om eventuele klachten te verminderen of zelfs te laten verdwijnen.

Is een healing perse nodig?

Nee, een healing is niet perse nodig, maar het kan wel erg fijn zijn. Er zijn mensen die dit als zeer fijn ervaren puur door even een momentje voor zichzelf te hebben tijdens de behandeling. Een momentje in volledige rust zonder dat er van alles door je hoofd gaat en alles er mag laten zijn.

Mocht jij blokkades hebben en deze steeds groter worden in jouw lijf dan kan het zijn dat jij hier fysiek en geestelijk de ongemakken van kan voelen. Een opgejaagd gevoel, onrust, heftige emoties, erg gesloten zijn, down voelen zijn enkele dingen die je geestelijk kan waarnemen. Daarnaast is er ook een stuk op fysiek gebied. Last van je rug, buikpijn, hoofdpijn, pijn in de armen, last van de knieën. Dit zijn slechts enkele punten waar jij hinder van kan ervaren als je blokkades in je lijf hebt. Mocht je het idee hebben dat jou klachten hier ook een onderdeel van zijn stuur dan gerust een bericht.

Wat houd een healing bij Nayana Coaching in?

Je krijgt van mij Rianne de behandeling. Tijdens de healing kan ik gebruik maken van edelstenen als ik voel dat dit nodig is. De edelstenen pas ik aan op wat jij nodig hebt. Zij zorgen voor extra ondersteuning. Mocht ik blokkades waarnemen of boodschappen voelen die jij hier van mag meenemen dan worden deze naderhand met je gedeeld onder het genot van een bakje koffie of thee. Je krijgt dan eventueel tips en trucs mee zodat jij steeds meer bij jezelf komt en/of blijft. De duur van deze behandeling met nabespreking is circa 45 min – 60 min. Het enige wat jij hoeft te doen is lekker gaan liggen en proberen alles los te laten.